samet tinggi

Euweuh anu cukup sakumaha pentingna pikeun kulawarga salaku belanja waktu sabudeureun méja tur babagi hidangan babarengan. Nagara ieu aya di ieu moments Kadé orok anjeun bakal diajar dahar, komunikasi, sarta beungkeut jeung kulawarga. Di Taili Kids anjeun tiasa milih ti nyatu pilihan dina samet tinggi anu aman sarta comfy. Urang Fitur sauntuyan gaya jeung bahan ti samet tinggi kai, atawa gampang pikeun ngabersihan plastik, pikeun modél mana nu kombinasi palastik jeung logam keur durability na washability

S Om e tina samet tinggi kami nawiskeun fitur nangtung-kaluar kayaning mesin-bisa diumbah padding, sarta moal aya jalma nu ganda salaku ayun tetep orok nempatan bari mom atanapi dad is sibuk masak. Aya loba pilihan pikeun milih ti di Taili Kids , kalawan samet tinggi anu nutupan hiji rentang umur heubeul 6 bulan ka 5 taun.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !