Barudak Tricycles & Ride-ons

Salah sahiji moments paling galumbira of raising hiji kulawarga nyaeta nalika anak anjeun mana keur numpak sapedah kahiji maranéhanana. Anjeun bakal rék nyiapkeun aranjeunna kalayan gampang-to-sapi jalu tricycles na numpak-ons nu ngawenangkeun hiji saeutik Anjeun pikeun meunangkeun dina dina peta katuhu ti mimiti. Di Taili Kids kami rék babagi moments penting kawas ieu sareng anjeun. Kusabab kitu urang nawiskeun tricycles awét mun meunang kids Anjeun améh mimiti alus saméméh lulus mun jalur sapedah hiji.

Taili Kids ogé nawarkeun rupa-rupa tiis batré-Powered numpak-ons yén datangna dina gaya mimitian ti ATVs kana mobil olahraga na malah mini mopeds. Tricycles urang jeung numpak-ons anu luyu keur barudak tina heubeul 1,5 nepi ka 5 taun. Anjeun tiasa milih ti sababaraha pilihan bahan, kayaning nyimpen ongkos-beusi, kuat tur pigura logam awét, atawa alumunium beurat lampu.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !