Kami Carita - Ningbo Taili Bonus Impor na Ékspor Co., Ltd

cariosan

The Taili Corporation didirikan dina 1994. Simkuring utamana ngahasilkeun produk orok jeung barudak kayaning  strollers orok, korsi orok mobil, cribs, walkers orok, samet tinggi, tricycles orok, orok kandaraan listrik, bicycles sawawa tur bicycles barudak.  Urang kasampak maju ka ékspansi kami terus, delivering produk kualitas luhur meuntasan dunya anu aman ngagunakeun, merenah, affordable, sarta minuhan standar tinggi customer urang urang.

 

SEJARAH ngembangkeun Corporation

  • June 1994

    Xinjiang Taili Impor na Ékspor Company didirikan.
  • September 1999

    Hiji cabang di Dubai didirikan. Ieu utamana delivers produk borongan na ritel alat electromechanical jeung asesoris maranéhanana.
  • Oktober 2000

    Hiji cabang didirikan di Alma-Ata, Kazakhstan (KZ).
  • March 2002

    Cabang sejen didirikan dina Hoche, Kyrgyzstan.
  • 2002

    Leuwih 10 mu (ngeunaan hiji héktar) taneuh ieu nuju keur gudang urang. Hiji pabrik didirikan dina Taizhou nu suplai produk electromechanical pikeun cabang Dubai urang.
  • July 2003

    Huoerguosi Taili komérsial sarta Trading Co, Ltd didirikan sarta gudang anyar ieu diwangun pikeun exporting produk urang.
  • March 2004

    Urang ngadegkeun cabang di Bishkek, Kyrgyzstan.
  • September 2004

    Taili Kids manufaktur Co., Ltd didirikan dina Ningbo, Cina.
  • meureun 2006

    Taili nyetél parusahaan logistik sorangan.
  • meureun 2007

    Cabang sejen didirikan dina Uzbékistan (UZ).
  • June 2007

    Taizhou Changyuan Impor na Ékspor Company Limited didirikan.
  • Pébruari 2008

    Taili dimekarkeun ngawengku cabang di Tajikistan (TJK).
  • March 2011

    70 mu (ngeunaan 5 hektar) taneuh anu nuju di Wulabo, Xinjiang ngawangun puseur logistik storehouse badag.
  • Séptémber 2011

    Ningbo Taili Bonus Impor na Ékspor Company Ltd didirikan.
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !