Pitulung - Ningbo Taili Bonus Impor na Ékspor Co., Ltd

Urang di dieu pikeun mantuan

  • Dupi anjeun ngalakukeun OEM & ODM?

    Sumuhun, urang ngadamel Asli Equipment Manufaktur na Asli Desain Manufaktur pikeun klien kami kana pamundut maranéhanana. Mun kuantitas urutan nyaeta suitably badag, urang bisa ngasupkeun branding Anjeun, kaasup logos, atawa malah ngaganti lawon atawa bahan papanggih spésifikasi Anjeun. Urang bakal bisa dipaké sareng anjeun mendesain sarta ngahasilkeun produk nu ngaropéa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.
  • Sabaraha lami teu pengiriman barang nyandak?

    kali pengiriman barang baris rupa-rupa gumantung kana lokasi anjeun:

    • S. pesenan bakal nyandak 3-5 poé bisnis keur pangiriman express
    • pemesanan Éropa bakal nyandak 1-5 poé bisnis pikeun nganteurkeun
    • pemesanan International sejenna bakal nyandak 6-20 poé bisnis pikeun nganteurkeun
    tujuan palayanan TIME diperkirakeun Pajeg / tugas
    Amérika Sarikat FedEx atanapi USPS (sagedà bisa jadi diperlukeun) 3-5 Days Usaha Ngan boga muatan Dina CA & Pa
    Kanada USPS Prioritas jeung Kanada Post 5-15 Days Usaha Muatan Ku Nagara
    Uni Éropa (EU) DHL Express * / GLS 1-5 Days Usaha PPN muatan Upfront
    internasional USPS Prioritas / DHL Express * / Hongkong Post Speedpost 6-20 Days Usaha Muatan Ku Nagara
    • Urang ayeuna make DHL salaku panyadia pengiriman barang anyar urang. Paling pesenan internasional bakal kiwari jadi shipped ti gudang kami di Hong Kong atanapi Walanda (sakumaha per stock sadia), nu bakal greatly expedite jaman pengiriman barang keur urutan Anjeun.
    • Pemesanan internasional: Dina kaayaan langka pisan, pengiriman barang internasional pikeun sawatara nagara tiasa nyandak 4-8 ​​minggu atawa malah panjang pikeun sawatara nagara slow-to-kapal kayaning Australia, Brazil, Mexico, sarta Romania. Kami teu nanggungjawaban kanggo Nepi disababkeun ku prosés adat clearance nagara tujuan urang.
    • Téritori Amérika Serikat: Kanggo jalma anu reside dina wewengkon Amérika Serikat nu urang ngilikan kana, mangga ngawenangkeun mana antara 5-15 poé bisnis keur urutan anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun.
  • Kumaha kuring milih kareta katuhu?

    Gumantung kana kabutuhan Anjeun, urang nawiskeun loba jenis kareta. Anjeun tiasa milih ti rupa-rupa barang saperti pram pikeun babies bayi, nu basajan affordable ci kareta, salah sahiji strollers méwah tinggi-tungtung urang, atawa set perjalanan kareta lengkep nu ngawengku kareta a, korsi mobil, sarta garis pinuh tina asesoris, kayaning kantong popok, wadah cup, adaptor korsi mobil, mawa cot, sarta reungit net.

  • Dupi anjeun ngagaduhan certifications kualitas?

    Sumuhun - kami en Certified sarta minuhan standar kaamanan pangluhurna.

Gaduh pertanyaan? Hébat. Kami di dieu pikeun mantuan Anjeun 7 dinten saminggu na ngabales dina 24 jam. Tambah, anjeun tiasa manggihan paling waleran kana patarosan anjeun katuhu dina kaca ieu.

Urang bakal ngajawab email Anjeun lila!

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala



panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !