• tugas nyieun babies aman

  • standar tinggi ngawula konsumén urang ogé

Tentang Kami

The Taili Corporation mimiti ngadeg di 1994.

Urang ngahususkeun dina produk orok jeung barudak kayaning strollers orok, korsi orok mobil, cribs, walkers orok, samet tinggi, tricycles orok na bicycles barudak.

Hatur nuhun kana kualitas punjul produk urang, urang geus tumuwuh dina laju gancang leuwih 20 taun ka tukang. Sajauh kami geus hasil ngadegkeun cabang di Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbékistan, Tajikistan sarta Hungaria, jeung nu neraskeun rék dilegakeun global.

Leuwih jéntré ngeunaan bédana Taili
  • Roda Jeung Spring
  • Adaptor Pikeun Car Seat
  • Desain ventilasi
  • Desain Pola unik
  • cecekelan adjustable
  • Poins Beubeur Kasalametan

Ihtisar produk

Milih Quality, milih Service, milih Harga hadé
orok kareta

orok kareta

Urang kudu loba strollers pikeun milih ti nu make nyokot stroll kalawan saeutik salah anjeun sabudeureun kota pangalaman terrific.
Panggihan leuwih
Seat orok Car

Seat orok Car

Lamun datang ka iinditan, kaamanan jeung kanyamanan anu di luhur daftar nalika purchasing hiji korsi mobil keur anak anjeun.
Panggihan leuwih
samet tinggi

samet tinggi

Euweuh anu cukup sakumaha pentingna pikeun kulawarga salaku belanja waktu sabudeureun méja tur babagi hidangan babarengan.
Panggihan leuwih
Barudak Tricycles & Ride-ons

Barudak Tricycles & Ride-ons

Salah sahiji moments paling galumbira of raising hiji kulawarga nyaeta nalika anak anjeun mana keur numpak sapedah kahiji maranéhanana.
Panggihan leuwih

Naha TAILIKIDS

Milih Quality, milih Service, milih Harga hadé
o tebih kami geus hasil ngadegkeun cabang di Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbékistan, Tajikistan sarta Hongaria.

Kantor nasional

o tebih kami geus hasil ngadegkeun cabang di Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbékistan, Tajikistan sarta Hongaria.
Ti dinya, tim produksi urang jalan kalawan tim rarancang pikeun rupa-Ngepaskeun spésifikasi sadaya aspék tina prosés manufaktur.

Kilang kitu urang

Ti dinya, tim produksi urang jalan kalawan tim rarancang pikeun rupa-Ngepaskeun spésifikasi sadaya aspék tina prosés manufaktur.
Pikeun manggihan deui produk urang, mangga ka handap muka katalog panganyarna urang.

sampel Book

Pikeun manggihan deui produk urang, mangga ka handap muka katalog panganyarna urang.
Kami leyuran panyadia Baby Produk.

Anjeun bisa ngabejaan urang sarat husus anjeun, maka kami bakal méré Anjeun proposal ngaropéa.

Tanya staf layanan pikeun pitulung. Meunangkeun panalungtikan FREE ayeuna.

Taros Kami
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

WhatsApp Online Chat !