kursi dhuwur

Boten cukup minangka penting kanggo kulawarga minangka mbuwang wektu watara meja lan nuduhake mangan bareng. Iku ing iki wektu penting sing bayi bakal sinau kanggo mangan, komunikasi, lan jaminan karo kulawarga. Ing Taili Kids sampeyan bisa milih saka kathah pilihan ing kursi dhuwur sing aman lan nyaman. We Fitur sawetara gaya lan bahan saka kursi dhuwur kayu, utawa gampang kanggo ngresiki plastik, kanggo model kang kombinasi plastik lan logam kanggo kekiatan lan washability

S om e saka kursi dhuwur kita kurban fitur ngadeg-metu kayata mesin-washable lapis, lan ana sing pindho minangka swing supaya baby dikuwasani nalika ibu utawa bapak sibuk masak. Ana akeh opsi kanggo milih saka ing Taili Kids , rinengga dhuwur sing nutupi sawetara umur 6 sasi kanggo 5 taun.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !