Kita Story - Ningbo Taili Bonus Import lan Export Co., Ltd

BABAGAN

The Taili Corporation diadegaké ing taun 1994 We utamané ngasilaké produk baby lan anak kayata  Stroller baby, kursi baby mobil, Karaoke, walkers baby, kursi dhuwur, Tricycles baby, baby kendaraan listrik, pit diwasa lan pit anak kang.  We look nerusake kanggo expansion kita terus, ngirimke produk kualitas tengen globe sing aman kanggo nggunakake, trep, terjangkau, lan ketemu standar dhuwur customer kita.

 

RIWAYAT LANGSKAP

  • Juni 1994

    Xinjiang Taili Import lan Ekspor Company iki diadegaké.
  • September 1999

    A cabang ing Dubai iki diadegaké. Iku utamané ngirim produk borongan lan toko piranti electromechanical lan aksesoris sing.
  • Oktober 2000

    A cabang iki diadegaké ing Alma-Ata, Kazakhstan (KZ).
  • Maret 2002

    cabang liyane iki diadegaké ing Hoche, Kyrgyzstan.
  • 2002

    Swara 10 mu (bab siji hectare) saka tanah tuku kanggo gudhang kita. Pabrik iki diadegaké ing Taizhou kang Penyetor produk electromechanical kanggo cabang Dubai kita.
  • Juli 2003

    Huoerguosi Taili Commercial lan Trading Co., Ltd iki diadegaké lan Warehouse anyar dibangun kanggo ngekspor produk kita.
  • Maret 2004

    We ngedegaké cabang ing Bishkek, Kyrgyzstan.
  • September 2004

    Taili Kids Manufaktur Co., Ltd iki diadegaké ing Ningbo, China.
  • May 2006

    Taili Nggawe perusahaan logistik dhewe.
  • May 2007

    cabang liyane iki diadegaké ing Uzbekistan (UZ).
  • Juni 2007

    Taizhou Changyuan Import lan Ekspor Company Limited iki diadegaké.
  • Februari 2008

    Taili ditambahi nambahi cabang ing Tajikistan (TJK).
  • Maret 2011

    70 mu (bab 5 hektar) saka tanah padha tuku ing Wulabo, Xinjiang kanggo mbangun pusat logistics gudang gedhe.
  • September 2011

    Ningbo Taili Bonus Import lan Ekspor Company Ltd iki diadegaké.
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !