Pitulung - Ningbo Taili Bonus Import lan Export Co., Ltd

WE ARE kene kanggo HELP

  • Sampeyan bisa nindakake OEM & ODM?

    Ya, kita nangani Original Equipment Manufacturing lan Original Design Manufacturing kanggo klien kita marang panyuwunan sing. Yen jumlahe punika jumbuh gedhe, kita bisa incorporate iklan, kalebu logo, utawa malah ngganti kain utawa materi kanggo ketemu specifications. Kita bakal bisa karo sampeyan kanggo desain lan ngasilaké produk sing selaras sing selaras kabutuhan.
  • Suwene ora kapal njupuk?

    kaping Shipping bakal beda-beda gumantung lokasi:

    • S. pesenan bakal njupuk 3-5 dina bisnis kanggo pangiriman Express
    • pesenan Eropa bakal njupuk 1-5 dina bisnis kanggo ngirim
    • Pesenan internasional liyane bakal njupuk 6-20 dina bisnis kanggo ngirim
    panggonan SERVICE wektu kira-kira Pajak / pakaryan
    Amerika Serikat FedEx utawa USPS (Signature uga dibutuhake) 3-5 Dina Bisnis Mung Charged Ing CA & PA
    Canada USPS Prioritas lan Kanada Post 5-15 Dina Bisnis Daya Miturut Negara
    Uni Eropah (EU) DHL Express * / GLS 1-5 Dina Bisnis Pajek Charged bayaran ing ngarep
    International USPS Prioritas / DHL Express * / Hongkong Post Speedpost 6-20 Dina Bisnis Daya Miturut Negara
    • We saiki nggunakake DHL minangka panyedhiya kapal anyar kita. Paling pesenan internasional saiki bakal mlebukake saka kita Warehouse ing Hong Kong utawa Walanda (minangka saben Simpenan kasedhiya), kang bakal nemen nyepetake kaping kapal kanggo supaya.
    • Pesenan internasional: On kesempatan banget langka, kapal internasional kanggo sawetara negara bisa njupuk 4-8 ​​minggu utawa malah maneh kanggo sawetara negara alon-kanggo-kapal kayata Australia, Brasil, Meksiko, lan Romania. We are ora tanggung jawab kanggo telat disebabake pangolahan khusus reresik negara panggonan kang.
    • Wilayah Amerika Serikat: Kanggo sing sing manggon ing tlatah Amerika Serikat sing kapal kanggo, mangga ngidini ngendi wae antarane 5-15 dina bisnis kanggo supaya tekan tujuan.
  • Pripun milih kereto tengen?

    Gumantung ing kabutuhan, kita kurban akeh jinis kereto. Sampeyan bisa milih saka sawetara saka sudhut item kayata pram kanggo bayi bayi-bayi, prasaja terjangkau kompak kereto, salah siji saka Stroller kemewahan dhuwur-mburi kita, utawa pesawat travel kereto lengkap sing kalebu kereto a, jog mobil, lan baris kebak aksesoris, kayata tas diaper, nduwèni tuwung, adaptor jog mobil, nindakake cot, lan nyamuk net.

  • Aja duwe sertifikasi kualitas?

    Ya - kita EN certified lan ketemu standar safety paling.

Duwe pitakonan? Great. Kita kene kanggo mbantu 7 dina minggu lan nanggapi ing 24 jam. Plus, sampeyan bisa nemokake paling jawaban kanggo pitakonan panjenengan ing kaca iki.

Kita bakal njawab email sakcepete!

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart



PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !