• tugas kanggo nggawe bayi aman

  • standar dhuwur ngawula kita pelanggan uga

Babagan awake dhewe

The Taili Corporation iki pisanan diadegaké ing taun 1994.

We spesialis ing produk baby lan anak kayata Stroller baby, kursi baby mobil, Karaoke, walkers baby, kursi dhuwur, Tricycles baby lan pit anak kang.

Thanks kanggo kualitas unggul produk kita, kita wis akeh ing tingkat cepet liwat suwene 20 taun. Supaya adoh kita wis kasil damel cabang ing Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbekistan, Tajikistan lan Hongaria, lan terus kanggo nggedhekake global.

Info liyane babagan prabédan Taili
  • Gembong Kanthi Spring
  • Adaptor Kanggo Car Seat
  • Desain ventilasi
  • Desain Pola unik
  • Handle luwes
  • Poins Sabuk Safety

Gambaran Umum Product

Pilih Quality, milih Service, milih Price luwih
Baby kereto

Baby kereto

We kudu akeh Stroller kanggo milih saka sing gawe njupuk Camp Saw karo sethitik siji sak kutha pengalaman apik banget.
Ngerteni luwih
Seat Baby Car

Seat Baby Car

Nalika nerangake lelungan, keamanan lan kenyamanan ing ndhuwur dhaftar nalika mundhut kursi mobil kanggo anak.
Ngerteni luwih
Kursi dhuwur

Kursi dhuwur

Boten cukup minangka penting kanggo kulawarga minangka mbuwang wektu watara meja lan nuduhake mangan bareng.
Ngerteni luwih
Anak Tricycles & Kulo-ons

Anak Tricycles & Kulo-ons

Salah moments paling seneng-seneng mundhakaken kulawarga iku nalika anak dadi kanggo kulo Bicycle pisanan.
Ngerteni luwih

Apa TAILIKIDS

Pilih Quality, milih Service, milih Price luwih
o adoh kita wis kasil damel cabang ing Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbekistan, Tajikistan lan Hongaria.

Kantor National

o adoh kita wis kasil damel cabang ing Xingjiang, Kazakhstan, Kirgizstan, Uzbekistan, Tajikistan lan Hongaria.
Saka ing kono, tim produksi dianggo karo tim desain kanggo nggoleki-tune specifications kabèh aspèk proses Manufaktur.

Pabrik kita

Saka ing kono, tim produksi dianggo karo tim desain kanggo nggoleki-tune specifications kabèh aspèk proses Manufaktur.
Kanggo nemokake liyane produk kita, mangga mudhun mbukak katalog kita paling anyar.

Sample Book

Kanggo nemokake liyane produk kita, mangga mudhun mbukak katalog kita paling anyar.
We are solusi panyedhiya Baby Products.

Sampeyan bisa uga marang kita syarat tartamtu, kita bakal menehi proposal selaras.

Takon Staff layanan kanggo bantuan. Njaluk panaliten FREE saiki.

Contact Us
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !